![]() |
Adet Ağrısına Bitkisel Çözüm
Adet Ağrısının ve sancısının gerçek sebebini öğrenmek ve tedavi için Sağlık kuru*luşlarına ve doktorlara http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpggidilmelidir.
Herhangi bir sebep yoksa ve şi*kayetler devam ediyorsa, destek ve alternatif olarak aşağıdaki bitki*sel tarifler kullanılabilir. Bitkliler yemek kaşığı olarak tarif edilsede, kullanma tarzına göre tatlı veya çay kaşığı olarak kullanılabilir. Macun ve Bitkileri kullanırken şekerinizi ve tan*siyonunuzu kontrol altında tutunuz. Adet Ağrısı ve sancısı için ayaklarınızı üşütmeyin, soğuk yiyip içmeyin, asitli içeceklerden uzak durun, aşırı yorulmayın ve ağır kal*dırmaktan kaçının. TARİF :1 2 kg bal 100 gr polen 100 gr Arı sütü 100 gr anason 100 gr tere tohumu 50 gr üzerlik tohumu 100 gr kimyon 50 gr damla sakızı tamamı dövülüp macun yapılıp 3 öğün aç karnına 1'er yemek kaşı*ğı yenir. TARİF 2 2 kg keçi boynuzu pekmezi 100 gr polen 100 gr arı sütü 100 gr Kereviz tohumu 100 gr maydanoz tohumu 100 gr roka tohumu 100 gr pırasa tohumu 100 gr havuç tohumu 50 gr damla sakızı tamamı karıştırılıp macun yapılıp 3 öğün aç karnına 1'er yemek ka*şığı yenir. TARİF 3 1 kg bal 1 kg keçi boynuzu pekmezi 100 gr havlucan 100 gr turp tohumu 100 gr mayana 100 gr polen 100 gr saf arı sütü 50 gr damla sakızı tamamı dövülüp karıştırılıp macun yapılır. Ilık sütle, üzüm suyuyla veya sade olarak 3 öğün aç karnına 1'er yemek kaşığı yenir. TARİF 4 1 kg bal 1 kg Andız pekmezi 100 gr polen 100 gr ürı sütü 100 gr Isırgan tohumu 50 gr karanfil 50 gr havlucan 50 gr kereviz tohumu 50 gr damla sakızı tamamı dövülüp karıştırılıp macun yapılır. 3 öğün aç karnına 1'er ye*mek kaşığı yenir. TARİF 5 İncir yaprağı Kuş burnu Dut yaprağı Ayrık otu Civan perçemi çiçeği Baldırı kara Kırk kilit otu Aynı safa çiçeği Meyan kökü eşit miktarda karıştırılır. 2-3 Su bardağı kaynar suya 2 yemek ka*şığı atılıp 10 Dakika demlenir. 3 öğün aç karnına 2-3 su bardağı içilir. TARİF 6 Isırgan otu Okaliptus yaprağı Ada çayı Mercan köşk KekikCivan perçemi eşit miktarda karıştırılır. 2-3 su bardağı kaynar suya 2 yemek kaşığı koyulup 10 dakika demlenir. Günde 2-3 su bardağı içilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.