![]() |
Her Harfi İntihar Gerçekler..
Unutulan rüyalarda benimle miymiş
Dönmez asla denilen gidenler Uyanır uyanmaz ters dönen tavanda Tutsaklığını sayıklamış Rüya olması dilenen yaşanmışlar Ve rüya dediğim geçmişimde Ayak sesleri çınlamış kulaklarımda Peşimdelermiş Elleri tüfekli Kimlikli kişiliksiz yabancılar Sırtımda kanlar Renk veriyormuş kaçtığım sokaklara İzlerden bulunabilirmiş av Siyah arabalardan korkan çocuk Dikiz aynasında kesişmiş gözleri Bir yansıma Bir yanılsama Ruhsuz bir naaş koşmuş sokaklarda Ruh yığılmış yokuşlarda Üstünden geçmiş arabalar Bir şehrin is kokulu atmosferinde Titreyen bedenlerin küfürlü dayaklarında Sessiz bakışlardaki nefretlerde hapsolmuş Görememiş her bakanlar Bir zamanlar dokunmaya kıyılamayan bir tende Tekme olmuş, tokat olmuş, vurmuş, incitmiş yıllar Bahçeli bir evin soğuk gecesinde Kaç kaçışın bedeli Titreyen gölgemde Yanıp sönmüş defalarca Yalın ayak yürümüşüm tren raylarını Islak ayaklarım Ve eskimiş çocukluğumla Göz yaşlarım inanmaya alışmış Yıllık sürgünde şizofren bir masala Unutulan rüyalarda benimleymiş Dönmez asla bilirim gidenler Özlemi kalmiş baktım ki içimde Yarım yamalak varlığıyla Çelişmiş kalmış Şizofren hikayeler Kollarımda gördüğüm gömülü paslı jilet Anladım hepsi bir Her harfi intihar gerçekler... |
Gerçekten çok anlamlı bir şiir, eline sağlık Rahatsız. Bu arada seni yeniden aramızda görmek güzel...
|
Unutulan rüyalarda benimleymiş
Dönmez asla bilirim gidenler Özlemi kalmiş baktım ki içimde Yarım yamalak varlığıyla Çelişmiş kalmış Şizofren hikayeler Kollarımda gördüğüm gömülü paslı jilet Anladım hepsi bir Her harfi intihar gerçekler... beğendim rahatsızım. sağol. |
Titreyen bedenlerin küfürlü dayaklarında
Sessiz bakışlardaki nefretlerde hapsolmuş Görememiş her bakanlar Bir zamanlar dokunmaya kıyılamayan bir tende Tekme olmuş, tokat olmuş, vurmuş, incitmiş yıllar ***2 satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz*** başka yoruma gerek yok herhalde mükemmel toprağım mükemmel.... |