ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Bayanlara Özel (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Kadınlar Erkeklerin Neyini Kıskanıyor? (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=228825)

Prof. Dr. Sinsi 07-14-2012 11:23 AM

Kadınlar Erkeklerin Neyini Kıskanıyor?
 
Uzmanlara göre, çoğu kez kadınlar az veya çok, erkeğin cinselliğine karşı kıskançlık duyguları besliyor. Yine uzmanlar, erkeğin boşalması ve bununla ilgili refleks hareketlerinin kadının kendi orgazmından çok daha fazla zevk verici bir şey olduğuna inandığını ifade ettiler.

Derlenen bilgilere göre, bazı psikoanalizciler, dişinin karakter özelliklerini, kadının erkek cinselliğine karşı duydukları kıskançlıkla bağdaştırıyor. Bunlar çok fazla belirgin duruma geldiğinde, kadının cinsel soğukluğunun nedenini bu kıskançlıkta buluyor.

Çoğu kez ortalama kadının az veya çok, erkek cinselliğine karşı kıskançlık duyguları beslediğinin belirlendiğini anlatan uzmanlar, "Bazıları ise erkeği cinselliği yüzünden kıskanır. Çünkü erkek cinselliğinin cinsel ilişkide daha büyük avantajları vardır" dediler.

Bununla birlikte erkeğin boşalması ve bununla ilgili refleks hareketlerinin kadının kendi orgazmından çok daha fazla zevk verici bir şey olduğuna inandığını kaydeden uzmanlar, "Birçok kadının cinsel organları birleşmiş durumda cinsel birleşim sırasında hareketsiz kalmaları ve eşlerinin boşalmasından sonra orgazma ulaştıklarında, kocalarının uzun zaman içlerinde kalmalarına direnmeleri işte bundandır. Daha deneyimli kadınlar, bu bilinçaltı isteklerini leğen kaslarını ustaca hareket ettirmekle tatmin eder" diye konuştu.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.