![]() |
İlk Kez Deneyecek Olanların Korkulu Rüyası.(Jiletler Çöpe)
Arkadaşlar,konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama bu bilgi inanın paylaşmaya değer.jiletten kurtulmak istiyorsanız ama korkudan cesaret edemiyorsanız sizi bu durumdan kurtaracak bilgiyi açıklıyorum.Eczanede bulabileceğiniz 1kutu içerisinde 5adet tüp bulunan EMLA isimli kremin sadece 1tüpünü bikini bölgesine tamamını fazla yedirmeden sürüp bölgenin üzerini streç filmle kapatın.yarım saat kadar bekliyorsunuz.10dk içinde uyuşmayı hissedeceksiniz.yarım saatten sonra 1cımbız yardımıyla 1tüy çekip iyice uyuşmuşmu kontrok edin.tam uyuşmamışsa acı duyarsanız biraz daha bekletin ve epilasyona başlayın.epilasyon aleti veya ağda farketmez.Acı duymadan tüylerinizden kurtulacaksınız.Bilenler mutlaka vardır,bilmeyen arkadaşlar için paylaştım.1kutu emla 5 tüp.her ay 1tane kullanacak ve sadece 28liraya5 ayda bir değer bence.bu dertten kurtulacaksınız.Önemli olan streçlemeyi unutmayın.
Bu ilaç küçük ameliyatlarda lokal anestezi olarak kullanıyor.ayrıca kalıcı dövme yaptıranlar kullanıyor ve lazerle yapılan yüz bölgeside dahil acıyı hissetmemek için kullanılan bir yöntem.ve tamamen zararsız.kendi deneyimim. |