ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=634)
-   -   Çinde Yarım Beyinli Kadın (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=223152)

Prof. Dr. Sinsi 07-13-2012 08:16 PM

Çinde Yarım Beyinli Kadın
 
Gerginlik ve halsizlik şikayetiyle hastaneye gitti. MR'ı çekildi... Kendisi de doktor da gördüklerine inanamadı.
Gerginlik ve halsizlik şikayetiyle hastaneye giden kadın yarım beyinli olduğunu öğrendi.

Çin'de 39 yaşındaki bir kadın, gerginlik ve halsizlik şikayetiyle gittiği hastanede yarım beyinli olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırdı.

Hastanenin nöroloji uzmanı Zhang Linhong, “Hastanın sinir sisteminde herhangi bir sorun var mı?” diye MR çekti ve beynin sadece sağ lobunun olduğunu gördü.

Linhong, “Aslında sol lob konuşma kabiliyetini düzenler ama hastamızın çevresiyle iletişiminde problem yok. Annesi kızının normal bir yaşantısı olduğunu söyledi. Üniversiteden iyi bir notla mezun olmuş ve hafızası kuvvetli. Telefon numaraları ve arkadaşlarının adını süratle hatırladığını da gördük” dedi.

+REP İSTEMİOM BİR YORUM YAPIN YETER


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.