ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=634)
-   -   Eşşek Deyip Geçme (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=222998)

Prof. Dr. Sinsi 07-13-2012 08:41 PM

Eşşek Deyip Geçme
 



Afyonkarahisar'da bir kişi, Şuhut ilçesinden Taşoluk beldesine giderken yolda donarak öldü. Sahibini taşıyan eşek, dondrucu soğuğa rağmen dört gün boyunca baş ucundan ayrılmadı.
Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk beldesinde oturan Ramazan Kiraz (70) cumartesi günü Şuhut ilçesinde kurulan hayvan pazarına eşek almak için gitti. Eşeği satın aldıktan sonra yol güzergahında bulunan Dadak köyüne uğrayan Ramazan Kiraz, burada bir müddet dinlendikten sonra akşam saatlerinde Taşoluk'a dönmek için yola çıktı. Yoğun kar yağışı ve tipiye rağmen devam eden Kiraz, yolda donarak hayatını kaybetti.

Kiraz'ın, yaşamını yitirmeden önce yuları eline doladığı, bu nedenle 4 gün boyunca cesedin yanında kalan eşeğin bir çoban tarafından fark edilmesi üzerine yaşlı adamın akıbetinin ortaya çıktığı öğrenildi.

Taşoluk Belediyesine ait iş makinelerinin yolu açması üzerine Kiraz'ın cesedi bulunduğu yerden alınarak Sinanpaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı http://www.webhatti.com/images/smilies/alala[1].gifhttp://www.webhatti.com/images/smilies/alala[1].gifhttp://www.webhatti.com/images/smilies/alala[1].gifhttp://www.webhatti.com/images/smilies/alala[1].gif


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.