ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=634)
-   -   Hırsızlar Çay Keyfi Yaptı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=221549)

Prof. Dr. Sinsi 07-13-2012 02:55 AM

Hırsızlar Çay Keyfi Yaptı
 
İzmit'te kalıcı konutlarda 3 günde 4 ayrı evi soyan hırsızlar, son girdikleri evde fındık yiyip çay demleyerek sefa yaptı.


Edinilen bilgiye göre, Malta Mahallesi'nde bir hafta içinde muhtarlık binasının soyulması, imamın aracının çalınması ve sağlık ocağının soyulmasının ardından bir hırsızlık vakası daha oldu. Osman Tekin'e ait eve önceki gece giren hırsızlar, çalacak para ve altın bulamayınca, fındık ve fıstık yiyip çay demleyerek içti. Bardaklardan, hırsızların 2 kişi oldukları tespit edildi.


Malta Mahallesi Muhtarı Mustafa Yavuz, emniyet birimlerinin bir an önce tedbir almasını istedi. Yavuz, geçtiğimiz günlerde muhtarlık binasından hırsızların 2 adet bilgisayar çalıp, bu bilgisayarları Ayaztepe Camii imamına ait araca yükleyerek kaçtıklarını, daha sonra sağlık ocağından da 2 bilgisayar çalındığını söyledi.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.