ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Bayanlara Özel (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Cilveli Kadın Olmak Zor Deil..... (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=22133)

tatia27 07-24-2007 12:27 PM

Cilveli Kadın Olmak Zor Deil.....

Cilveli kadınlar ne yapar da erkekler onlardan gözlerini alamaz, onları yere göğe koyamaz? İşte, uzmanlara göre cilveli olmanın kuralları:

Öncelikle kendine sahip çıkar. Hayatını dürüstçe kazanır, onurludur, elini açıp beklemez.

• Erkeği kovalamaz. Ayın, güneşin ya da yıldızların sadece erkeğin etrafında dönmediğini iyi bilir. Cilveli kadın erkeğin peşinden ümitsizce koşmaz ya da onu sürekli kontrol etmez. Kısacası dünyasının merkezi yalnızca ilgilendiği erkek değildir.

Gizemlidir

• Dürüsttür fakat her şeyini bir anda ifşa etmez. Elindeki kartları ise yüksek sesle açmamayı tercih eder.

• Erkeği kimi zaman merak içinde bırakması gerektiğini iyi bilir. Onunla her gece buluşamaz çünkü yapması gereken başka işleri de vardır. Cep telefonuna uzun mesajlar atarak sanal bir sevgiliye dönüşmeyi de tercih etmez. Erkek, onu sevgiyle özlemelidir.

• Yanlış anlaşılmalara asla izin vermez, ancak kırgın olduğunda da kendisiyle iletişim kurulmasını engeller. Kafasını toparladığında ise az ve öz bir şekilde, kırgın olduğu konudan açık yüreklilikle söz eder.

Esprilidir

• Zamanın kontrolünü elinde tutar. Hayatındaki erkek ile arasındaki ritmin denetimi sadece onun elindedir. Ancak bunu karşısındakine asla belli etmez.

• Espri anlayışını sürekli geliştirir. Sahip olduğu mizah anlayışı ile hayatındaki erkeği gülümsetmeyi başarır.

• Kendine değer verir. İltifat edildiğinde gülümseyerek teşekkür eder. Hayatındaki erkeğin eski ilişkilerini sorgulamaz ve kendini başka kadınlarla kıyaslamaz.

mate 07-24-2007 02:18 PM

Kendine değer verir. İltifat edildiğinde gülümseyerek teşekkür eder. Hayatındaki erkeğin eski ilişkilerini sorgulamaz ve kendini başka kadınlarla kıyaslamaz.

en önemlisinin bu olduğunu düşünüyorum teşekkürler...

[YaSiN] 07-24-2007 02:42 PM

Katılıyorum

Alıntı:

mate tafarından gönderildi (Mesaj 128286)
Kendine değer verir. İltifat edildiğinde gülümseyerek teşekkür eder. Hayatındaki erkeğin eski ilişkilerini sorgulamaz ve kendini başka kadınlarla kıyaslamaz.

en önemlisinin bu olduğunu düşünüyorum teşekkürler...

Sana Katılıyorum Mate Tşekkürler....

Balikcicocuk 07-24-2007 10:45 PM

eyw daa canınıza yanem bee ii hade oyunun kurallarını sen koyy bakalım zevk alabiliomunn...emeine sağlıkk

tatia27 07-24-2007 10:47 PM

oyun deil çok kapılırsan çok kaybın oluyo ....mantık her zaman öncelikli olmalı

Balikcicocuk 07-24-2007 10:49 PM

ii buur devam edd ozmannn....

mate 07-24-2007 10:51 PM

Alıntı:

Balikcicocuk tafarından gönderildi (Mesaj 128436)
eyw daa canınıza yanem bee ii hade oyunun kurallarını sen koyy bakalım zevk alabiliomunn...emeine sağlıkk

Kural derken kastettiğiniz nedir açıklarmısınız?