ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=634)
-   -   İki Kez Cinsiyet Değiştirdi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=220586)

Prof. Dr. Sinsi 07-13-2012 05:35 AM

İki Kez Cinsiyet Değiştirdi
 
iki kez cinsiyet değiştirdi
Milyon dolarlık işadamı, iki çocuk babası. Aynı zamanda iki kez cinsiyet değiştiren tek kişi.



Dünyaya erkek olarak geldi. İlk ismi Sami Haşimi idi. İngiltere'ye küçük yaşta ailesiyle birlikte gitti. Başarılı bir iş adamı oldu. Şimdi milyonlarca dolarlık emlak portföyünü elinde tutuyor ve lüks bir yaşam sürüyor.

Sami Haşimi 1993'te tanıştığı İngiliz güzeli Trudi ile evlendi ve iki çocuk babası oldu. Ancak 1997'de erkek olarak daha fazla yaşayamayacağını düşündü ve ilk cinsiyet değiştirme ameliyatını oldu.

1997'den sonra Samantha Kane olarak yaşadı. Ancak kadınlık macerası 2004'te noktalandı. Bu kez yeniden erkek olarak yaşamak istediğini anlayan Kane, bir dizi ameliyattan sonra, Charles Kane oldu. Mide derisinden yeniden erkek cinsel organı yapıldı. Zorlu bir süreç geçirdi. Ama eski cinsiyetine dönmek onu nihayet memnun etti.

Şimdi 48 yaşında olan Charles Kane, dünyada iki kez tam anlamıyla ve resmi olarak cinsiyet değiştiren tek kişi olarak biliniyor. Ve hangi cinsiyette olmanın daha iyi olduğunu söyle açıklıyor: "Kadın olarak cinsellik insana aynı keyfi vermiyor. Erkek olmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum".




Sami Haşimi, 1996'da eşi Trudi ile birlikte.



1997'deki cinsiyet değiştirme ameliyatından sonra Sami Haşimi, Samantha Kane oldu.



2004'teki cinsiyet değiştirme ameliyatından sonra Samantha, Charles Kane oldu.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.