ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=634)
-   -   İlginç Hikaye (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=220213)

Prof. Dr. Sinsi 07-13-2012 06:37 AM

İlginç Hikaye

İLGİNÇ BİR HİKAYE
Ewimden cıktım Ankara yoluna gidiyordum 100 fln km kala birinin yolun sag tarafında oturuyordu ve otostop cekiyordu arabama almak istedim fakat içimden bi ses alma diyor gibiydi almadım adamı 50 km fln sonar dikiz aynasında arkada kanlarla yatan bi adam gordum bu yolun kenarında oln adama benziyordu... yanına gittim fakat adamın yusu tanınmayacak haldeydi arabanın arka koltuguna aldım yoluma dewam ettim ankaranın en ısıız sokaklarında hastane bulmaya calısıodum arkadan ohhh diye bi ses geldi arkaya bakdıgımda kimse yokdu biirden onuma bakdıgında kanlarla yasılmıs bir yazı oldugunu gordum yazan suydu otostoppu sence kim çekti?... o anda gaza basmak ve fırlayıp gitmek istedim fakat araba yurumuyor yuruse bile stop edip duruyordu kısa sure içinde arabanın tum camları kan içinde kaldı sonara birden arabanın farları yandı we araba yurumeye basladı bu doga ustu olayın nasıl oldugunu aklım ermiyordu tamam azda olsa sakinlesmiş heyecanımı yenmiş gibiydim sonar araba eski usku bir gecekondunun onunde durdu içeri girmek istiyordum fakat korkumdan giremiyordum son bi sans olarak aranayı yeniden calıstırmayı denedim bu sefer patlama sesi gibi bir ses geldi bummm! Diye onume baktıgında camda yine yazı yazıyordu içeri gir! Diye buyuk harflerle yazıyordu korkuma yenik dusucegimden korkuyordum fakat basıma daha buyuk seylerin gelebilecegini dusundum ve cesaretimi az da olsa topladım ve içeri girdim içerisi yepyeniydi saray gibiydi içeride fakat tek bi oda wardı içeri girmemek için kendimi zor tutuyordum fakat ben deniz
Ailesi soyundayım benim için korku nedir ki dedim ve içeri girdim bir yandan da dusunuyordum baska bir insa olsa bir insan olsa su ana kadar bin sefer olmustu diye neyse içeri girdim içerisi kapkaranlıktı normaldi cunku saat 11 e yaklasıyordu zihnimde ac ac ac diye sesler geliordu neyse actım lambayı canım onunde salıncaklı bir sandalyede beyaz saclı yaslı bi dede oturuyor elinde fener wardı we fenerden yardım alarak kitap okuyordu yusunde bir maske wardı maske soleydi dudak bolumleri yıldızlarla cevrili coslerine siyah surme surulmus gibiydi we bana gür bi sesle
-hosgeldin... dedi o anın souk ile bakakalmıstım adama we adam bu sefer daha gür bi sesle
-Hosgeldin... gec cewap wermiyecek misin? Dedi
Titrek bi sesle
-Hosbulduk... amcacım dedim.
Amca artık normal konusuyordu yani gür degildi.
-araban neden stop etti dedi.
Ben saskın bakıslarla
-bilmiyorum amca dedim ve ekledim
-peki sen dereden biliyorsun dedim
Amca cewap wermeden digger sorusunu sordu
-sence o kimdi? Dedi
Hepten dilim tutulmustu camdaki yazıyı nereden biliyordu acaba kafamda surekli soru işaretli olusturuyordu bu amca.
-amca bilmiyorum fakat sen bunları nereden biliyorsun? Dedim
Amca bu soruya yanıt wermedi ve soyle soyledi
-bak yawrum sen bana burada bir gece bende kal hem bende yanlızlık cekmem. dedi ve ekledi
-we sana yarın olan bitten herseyi soyleyecegim dedi
Aklım almıyordu bu gecekonduda sadece bir oda wardı oda içinde bulundugum odaydı.
-ama tamam kalayım fakat burada sadece bir oda war dedim.
Adam saskın bakıslarla bana bakıyordu? We kalın bir sesle
-NaSıL..? dedi
Odadan cıktık adam ohhh diye rahatladı cunku her yer yerli yerindeydi ve o eski pusku ew gitmiş yerine saray gibi bir yer gelmişti.. garip olan bu degildi tabi bu dagrip gelmiştide ama bu ohh sesi arbada duydugum sesin aynısıydı?
-amcacım sizing adınız nedir dedim
Amca kısık bir sesle
-hayat dedi.
Olaylar iyice gariplesiyordu once otostoptaki adam sonrada bu? Neler oluyordu anlamıyordum
-hadi bir cewap wer kalıcakmısın kalmayacak mısın kalmayacak mısın dedi
Titrek bir sesle
-hayır! saolun dedim
Adam saskın bakıslarla peki dedi
-sana sadece son bi sozum war dedi
Adamı merakla dinliyordum adam içinden bi ohh cekti we konusmaya basladı.
-yıllar once senin basına gelenin aynısı banada oldu o zamandan beri yani yaklasık 27 yıldan beri bu ewdeyim yawrum bu ew perili. dedi we ekledi
-ben yıçllardır sadece du soruyu arıyorum sence o kimdi?
Ben iyice kormaya baslamıstım allahım bu neydi boyle deliricek gibiydim yarrabim o anki duygumu nasıl yazsam anlatamam hem korku hem cesaret hem saskınlık baska yerlerde hep boyle yazılar okurdum ama sallaaa gitsibuyduruk uyyduruk hikayeler bunlar derdim fakat onların dahaa kotusunu ben yasıyorum......aradan sanırım 10 dk weya 5 dk gecmişti ben dalmıs bunları dusunutordum ki gür bi sesle amca
-eger burada kalmaacaksan cek git neden bekliyorsun dedi
We gozu yaslarla doldu sanki kal diye gozumun içine bakıyordu
-amca kalacagım dedim
-iyi bakalım acıkmısıındır dedi ve mutfaga yoneldi o anda adamın kuyrugu oldugunu gordum saskınlıktan olup olup diriliyodum neyse yemeye oturduk
-amca yemekte ne war diye sordum
-işkembe war yawrum dedi
Yemegimizi yedik uyku saati gelmişti saba ilk işim cekip gitmek diye kendi kendime konusuyordum we o anda garip bişey oldu adam bana sunu soyledi
-ben burada cok yanlızım neden yarım hemen cekip gideceksin dedi.
Amca beni daha cok sasırtıyordu
-amca sen bunları nereden biliyorsun dedim
-ahh yawrum zaman insane herseyi ogretiyor dedi we ekledi
-haydi gel sana odanı gostereyim dedi
Bayabi kat cıkmıstık anlamdım aklımda bir soru işareti o anda olusmustu burası sadece bir gecekondu nasıl bu kadar buyuk olabilirki? Neyse odama geldim
-amca iyi geceler. Dedi
Ustumde takım elbise ardı acaba gormemişydi sonar kendi kendime dedim kii adam zaten yaslı nasıl gorecek takım elbiseyi neyse yattım tıkk diye bi ses geldi bide baktımki bir gardrop wardı tuhaf olan geldigimde bu gardrop yoktu neyse dedim içini acıyım dedim birde ne goreyim amcanın maskesi içindeydi kabuslar baslıyordu dısarı cıktım aceleyle arabaya kostum araba sans eseri calıstı en yakın benzinciye gidip orada 1 gece kaldım sabah kaltıgında ise o amca aynı maskeyle resepsiondaydı we arabaya binip izmire ewime gittim... (alıntıdır.)