ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=634)
-   -   12 Yaşına Gelmeden İkisi De Ölecek :(( (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=219724)

Prof. Dr. Sinsi 07-13-2012 07:59 AM

12 Yaşına Gelmeden İkisi De Ölecek :((
 
12 yaşına gelmeden ikisi de ölecek

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Bu anne iki kızının da öleceğini bilerek yaşıyor. Çünkü iki güzeller güzeli kardeş 12 yaşına gelmeden ölecekler.

Anne Jayne lennon iki kızıyla çektirdiği bu fotoğrafta çok mutlu görünüyor ancak genç kadının içi kan ağlıyor. İki minik kızı şimdilik sağlıklı görünüyorlar ama 12 yaşına gelmeden yaşama veda edecekler.
İKİSİNDE DE AYNI HASTAlIK VAR
6 yaşındaki Ashleigh lennon ve 3 yaşındaki kız kardeşi Alisha çok az rastlanan bir hastalığın pençesine düştüler. İki minik kız genetik bozukluk hastalığı olarak bilinen ölümcül Batten hastalığına yakalandı. Küçük kızlar sağlıklı dünyaya gelmelerine rağmen daha sonra bu ölümcül hastalığa yakalandı. Batten hastalığı ilk aşamada kurbanlarının sinir sistemini felçe uğratıyor. Kurban daha ergenlik çağına girmeden önce kör oluyor beyni hasar gördüğü için akli dengesini yitiriyor ve sonra da hayatını kaybediyor.

ANNE BU GERÇEKlE YAŞIYOR
14 yaşında bir kız çocuğu daha olan Jayne lennon "İki kızıma bakarken kalbim parçalanıyor. Biliyorum ki ilk önce şu anda 6 yaşında olan kızım Ashleigh ölecek onu 3 yaşındaki Alisha takip edecek. Yakın gelecekte sadece bir kızım hayatta kalacak. Biz şimdi iki küçük kızımızı mutlu etmek için her türlü fedakarlığı yapıyoruz" dedi.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.