![]() |
Manyaq Süper Zeka Soruları
Ewet işte sorular şöyle
1.temizlikçi bir kadın aylık maaşı 10.000ytl olmaz üzere 100.000 katlı bir gökdelende temizlikçi olarak çalışır fakat kadın maaşını alacağı son gün binadan düşer ama burnu bile kanamaz kılına bile zarar gelmez bu nasıl olur???? 2.Ağzına kadar dolu bir sürahi yere düşer tuzla buz olur ancak yere bir damla bile su dökülmez bu nasıl olur açıklayın??? 3.10mlik bir sopada giden bir tırtıl her gün kalan yolun yarısı kadar ilerlelediğine göre kaç günde sopanın sonuna ulaşır(ilk ilerleyiş 1m)??? 4.yolda karşılaşan 2 kişiden biri bu benim oğlumdur diğeri: bu benim babam değildir dediğine göre bu olayı nasıl açıklarsınız??? 0 doğrı-----------beyine rastlanmıyor 1 dogrı-----------kuş beyinli 2 dogrı-----------idayere eder normal sayılır eh işte 3 dogrı-----------insan düzeyinde 4dogrı------------olacanıı sanmıyom ama züper zivri zeka arkadaşlar 10 cewap gelince doğruları açıklayacağım |
1-kadın birinci kattan düşer
2-adı üstünde tuz buz olur ikiside suyu dağıtmaz 3-bulamadım 4-Baba-Oğuldurlar |
1-kadın zemin kattan kendini yere atar
2-yere düşünce zaten tuz "buz" olduğu için ıslanmaz 3-dokuz günde 4-çocuğun iki babası vardır.... |
[B] 1. kadın zemin katta yanı birinci kattadır
2.surahi ağzına kadar dolu demişsin ama içinde ne oldunu sbelirtmemişsin kumda olabilir mesela o sebepten tuz buz olur ama bi damla su düşmez yere.. 3.tırtıl hiç bi zaman ulaşamaz sopanın ucuna ya ölür ömrü kısa dır yada kelebek olur uçar 4.anne oğuldurlar[ ....http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg/B] |
1. kadın zemin katta yanı birinci kattadır
2.surahi ağzına kadar dolu demişsin ama içinde ne oldunu sbelirtmemişsin kumda olabilir mesela o sebepten tuz buz olur ama bi damla su düşmez yere.. 3.tırtıl hiç bi zaman ulaşamaz sopanın ucuna ya ölür ömrü kısa dır yada kelebek olur uçar 4.anne oğuldurlar ....http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg/B] |