ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güzellik & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=409)
-   -   Dudak Makyajı ! Dudak Bakımı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=213890)

Prof. Dr. Sinsi 07-12-2012 10:17 PM

Dudak Makyajı ! Dudak Bakımı
 
Dudak Makyajı Bakımı
Rujunuza Kalıcılık:
Rujunuzu sürmeden önce dudaklarınıza biraz fondöten sürüp pudralayın. Bir kat ruj sürün, fazlasını almak için iki dudağınızın arasına bir kağıt mendil koyup dudaklarınızı bastırarak kapatın, 2.katı uygulayın.
Dudakdaki Çatlaklardan Korunma:
Dudak bakımında en önemli unsur ise dudakları çatlaklara karşı koruyan dudak kremi kullanmaktır. Makyaj yaparken dudaklar çatlak olmamamalıdır.Kış aylarında dudaklarınızı çatlaklara karşı koruyan rujlardan kullanmalısınız.
Makyaj ve Ruj:
Makyajın ortaya çıkmasını sağlayan rujların seçimi de makyajınızın rengine göre önemlidir. Rujunuzun dudaklarınızda uzun süreli kalmasını istiyorsanız kolay çıkmayan rujlardan yani ever-lasting rujlardan kullanabilirsiniz veya dudaklarınızda kuruma problemi yoksa ruj sürmeden önce biraz pudra kullanabilirsiniz.
Parlak Dudaklar:
Pek kalıcı olmayan dudak parlatıcılarının yerine, dudaklarınıza vazelin sürün. Hem parlaklık daha kalıcı olacak, hem de dudaklarınız yazın güneşinden, kışın da soğuğundan korunmuş olacak


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.