![]() |
Erkeklere Söylenmemesi Gereken 10 Şey
Erkeklere Söylenmemesi Gereken 10 Şey
1-Erkeklere asla eski eşiniz ya da sevgilinizden söz etmeyin. O da bunu böyle yapardı derseniz bittiniz. Bundan nefret eder. 2-Yolda izde bir kız gördüğünüzde sakın haa bak güzel mi diye sormayın. Arada kalacak ve onu yalana teşfik etmiş olacaksınız. Sinir olur. 3-Kilo aldığınızı hissettiğinizde asla ona sormayın. Ona ne sizin kilonuzdan. Kilo aldığınızı düşünüyorsanız kilo verin. ama bunu onda sürekli sorup da onu bunaltmayın. Hiç sevmez. 4-O tv izlerken ya da maç seyrederken yamacına gelip de güncel olaylarınızdan ve dertlerinizden bahsetmeyin. Asla dinlemeyecektir. Dinliyor gibi yapar ama aklı sizde olmaz. 5-Aranız bozuk ya da o an suratınız düşük. Geldi sordu -hayatım nasılsın ?- İyiyim, deyip kafanızı çevirmeniz ya da boşver ya demeniz onu deli eder. Birdaha sormaz bile. 6-Onun yaptığı bir şeyi siz de yapmaya çalışmayın. Sen yapıyorsun ben yapsam nolur demeniz yine onu sinir eder. Onu sıkmak istemezsiniz değil mi? 7-Annesini ona kötülemeyin ya da sık sık senin annen şöyle senin annen böyle demeyin. O kadın onu doğurdu büyüttü. Ne var yani annesini sevmiyorsanız bile saygılı olun. 8-Hadi bu defalık git demek de onu bunaltır. Arkadaşlarının yanına gitmek için sizden izin alıyormuş gibi bir hava yaratmayın. Sizden soğur. 9-Sence ben güzel miyim ? İşte bu soru onu sinir etmeye yeter. Sizi güzel bulmasa sizle olur muydu ? 10-Cinsel organın küçük. İşte bunu dediğiniz an bittiniz. |