![]() |
Hayatın Enleri!!
En yikici aliskanlik........................................ ........ENDISE
En buyuk kayip............................................. .......KENDINE SAYGI En tatmin edici is................................................ BASKALARINA YARDIM En igrenc kisisel ozellik.......................................BENC ILLIK En buyuk dogal kaynak.......................................GENCL IGIMIZ Elimizdeki en etkili mermi....................................CESARETIM IZ Yenmemiz gereken en buyuk problem...................KORKU En etkili uyku ilaci............................................. ...AKLIN SUKUNU Hayattaki en etkili guc..........................................SEVGI En tehlikeli ve asagilik kisi.....................................DEDIKODUC U En guclu bilgisayar........................................ ........INSAN BEYNI Eksikligi en kotu sey..............................................U MUT En yaralayici silah............................................. .....DIL En buyuk donanim........................................... .......INANC En değersiz duygu............................................. ......KENDINE ACIMA En cekici elbise............................................ ............GULUMSEME En buyuk hazine............................................ ...........DURUSTLUK |
En yaralayici silah............................................. .....DIL kesinlikle doğru..
|
En büyük hazine, " dürüstlük". Gerçekten de öyle...
Eline sağlık pessimist... |
En cekici elbise............................................ ............GULUMSEME
katılıyorum :)teşekkürler |
En büyük hazine dürüstlük bencede
|
tşkler arkadaşlar...
|