![]() |
Körili Hindi
Malzemeler:
-500 gr. Kuşbaşı Hindi Eti -4 adet Sivribiber -1 adet Domates -200 gr. Mantar -2 çorba kaşığı kıyılmış Maydanoz -3 diş Sarmısak -1 çorba kaşığı Tereyağı -1 tatlı kaşığı Köri -Kırmızıbiber, Tuz, Karabiber Yapılışı: Hindi etleri tereyağında kavurun. Tuzu ve karabiberi ekleyip karıştırın. Hindi etlerini 10 dk. kadar kavurduktan sonra küçük küçük doğramış olduğunuz sivribiberleri,rendelenmiş sarımsakları ve mantarları ekleyip kavurmaya devam edin. Küp küp doğranmış domatesleri, kıyılmış maydanozları ve köriyi ekleyip karıştırın. Servis tabağını kıyılmış maydanozlarla süsleyip kavrulmuş hindilerle birlikte servis yapın. Afiyet olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.