![]() |
Semizotlu Çipohorta
semizotu yemeği - çipohorta tarifi
Malzemeler : 250 gr . kıyma 2 kabak patates 1 kg. semizotu 1 soğan 4 domates 1'er demet maydanoz ve dereotu Zeytinyağı 1 çay bardağı su 1'er tatlı kaşığı karabiber ve tuz Tarifi: Semizotlarını ayıklayıp, süzülmeye bırakın. Kıyılmış soğanı yağda pembeleştirin ve kıymayı ekleyip, az kavurun. 2 domatesi ekleyip, suyunu fazlaca çektirmeden eritin ve küp küp doğranmış kabakları ve patatesleri, semizotunu, kıyılmış maydanozu, dereotunu, 2 rendelenmiş domatesi, suyu, karabiberi, tuzu ekleyip kısık ateşte pişirin. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.