![]() |
Ton Balıklı Rokalı Kumpir
Malzemeler : • 4 adet büyük boy patates • 1 kuru ton balık konservesi • 4 adet küçük turp • 2 adet taze soğan • Yarım demet roka • 6 adet kiraz domates • Yeteri kadar tuz, karabiber Hazırlanışı: Ton balığını küp küp bölün. Turpları ince ince doğrayın. Taze soğanı iyice kıyın. Domatesleri ikiye bölün. Yarım demet rokayı blendırda incecik kıyın. Patatesleri folyoya sarın 220 derece fırında 1 saat pişirin. Patatesler ılındığında patateslerin ortasını açın. Bir bıçak yardımıyla kıyılmış rokayı patatese karıştırın ve yukarıdaki tüm malzemeyle beraber patateslerin içine doldurup servise sunun. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.