![]() |
Sebzeli Salçalı Et Sote
et sote nasıl yapılır - sebzeli et sote tarifi - salçalı et soteMalzemeler: (4 kişilik)
Yarım kg kuzu kuşbaşı 2 adet kuru soğan 2 adet sivri biber 2 adet patates 2 adet havuç 1 çorba kaşığı salça 1 dolu çorba kaşığı tereyağı Tuz, karabiber Hazırlanışı: Tencereye tereyağı konur. Eriyince ince kıyılmış soğan ve et atılır. Et suyunu bırakıp, çekince 1 çay bardağı suyla inceltilmiş salça katılır, tuz, karabiber serpilir. Üzerine doğranmış biber, havuç ve patates 5'er dakika ara ile katılır. 15 dakika kapaklı pişirilir. Sıcak olarak servise sunulur. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.