ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Su Rostosu (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=194977)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 09:42 AM

Su Rostosu
 
Su Rostosu Tarifi - Su Rostosu Yapılışı - Su Rostosu Nasıl Yapılır - Su Rostosu Fransa

Yıkanmış, hazırlanmış bir koyun budunu ya da bir bud parçasını, tencereyi yuvarlak yuvarlak doğranmış bir soğan ve yarım havuçlu kereviz Ve maydanoz köklerinin üstüne yatırınız. Tuzunu, biberini, taze domates mevsimi değilse peltesini orta ateşte yarım saat pişirdikten sonra eti çeviriniz, arada yoklayınız, iyice piştiğini anlayınca budu çıkarınız, bir tabağa koyunuz, kalan suyunu süzüp üzerine dökünüz.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.