![]() |
Baharatlı Dana Füme Bilini
Baharatlı Dana Füme Bilini Yapılışı - Baharatlı Dana Füme Bilini Nasıl Yapılır
4 KİŞİLİK KULLANILAN MALZEME Bilini 3 adet Dana füme 100 gr. Yörsan labne peyniri 30 gr. Kuşkonmaz 4 adet HAZIRLANIŞI Bilinilerin dip kısmına küçük delikler açarak labne peyniri sürerek, rulo olarak sardığımız dana fümeleri iç kısmına sıkarak koyuyoruz. Daha sonra kuşkonmazlarımızı rulo fümelerimizin içine yerleştiriyoruz. Son olarak sosumuzu döküyoruz. Bilinin malzemesi Yörsan Süt 150 gr. Yörsan tereyağı 30 gr. Un 125 gr. Yumurta 2 adet Tuz 1 tutam Maya 10 gr. HAZIRLANIŞI Sütümüzü maya ekleyerek bekletiyoruz. Daha sonra bu karışıma eritilmiş tereyağı, yumurta, un ve tuzumuzu ekleyerek yoğun bir kıvam elde ediyoruz. Yuvarlak form şeklinde karıştırarak kızgın teflon tavada pişiriyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.