![]() |
Et Sote Nasıl Yapılır
Et Sote Tarifi - Et Sote Yapılışı - Et Yemeği
Malzemeler Yarım kilo kuzu veya dana eti 1/4 paket margarin 4-5 sivri biber 1 adet patlıcan 2 adet domates Karabiber,kırmızıbiber,maydanoz,tuz Tarifi Etleri yıkayın,tencereye önce etleri koyun,ardından yağı koyun.Kendi suyunu çekene kadar karıştırarak kavurun.Küçük küçük doğranmış patlıcanı,biberi ve domatesi ekleyin. Karabiberikırmızıbiber ve tuz ekleyin.Kapağını kapatıp pişirmeye devam edin.Eğer et henüz pişmemişse bir çay bardağı sıcak su ekleyin. Suyunu çekinceye kadar karıştırmaya devam edin. Servis yaparken üzerine ince ince doğranmış maydanoz ilave edin. Not: Dilerseniz sebzeleri önceden kızartabilirsiniz. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.