![]() |
Bezelyeli Püreli Bonfile
Bezelyeli Püreli Bonfile Tarifi - Bezelyeli Püreli Bonfile Nasıl Yapılır - Bezelyeli Püreli Bonfile Malzemeleri
Bezelyeli Püreli Bonfile Yarım kg. tane bezelye Yeteri kadar su Yarım çay bardağı karbonat 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt 6 dilim bonfile 2 çorba kaşığı kaşar peyniri Tuz Püre için tuzlu ve karbonatlı suda bezelyeleri 15 dakika haşlayın. Süzüp, blenderden geçirin. Bir tavada tereyağını eritip, unu rengi dönene kadar kavurun. Üzerine karıştırarak azar azar sütü ekleyin. Koyulaşınca ocaktan alın ve üzerine bezelyeleri ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip, karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Izgarada kızartılmış bonfile dilimleri ile servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.