![]() |
Kürdanda Tavuk
Malzemeler:
- 200 gr. tavukgöğsü - 1 yeşil biber - 1 kırmızı soğan - 15-20 kürdan - kızartmak için sıvıyağ Marinat - 1 beyaz soğan - 5 çorba kaşığı soya sosu - 2 çorba kaşığı yoğurt - Karabiber Yapılışı: 1- Etleri fındık büyüklüğünde kesin; ay şeklinde kesilmiş beyaz soğan, soya, yoğurt ve karabiberle iyice karıştırın. 2- Kapalı bir kapta buzdolabında en az 3-4 saat bekletin. 3- Yeşil biberi ve kırmızı soğanı küçük parçalara bölün. 4- Biber, et, soğan, biber şeklinde kürdanlara dizin. 5- Kızgın yağda kızartın. Mümkünse hemen servis yapın. (Etler durunca sertleşiyor) |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.