ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Türk Usulü Hindi Tas Kebabı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=194006)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 09:50 AM

Türk Usulü Hindi Tas Kebabı
 
hindi sosu nasıl yapılır - hindi nasıl pişirilirSos için Malzemeler:


Un,

domates granül,

tuz,

soğan granül,

domates tozu,

toz karabiber,

kekik yaprak,

kimyon,

tatlı kırmızı toz biber,

nişasta,

defne yaprağı

Hazırlanışı


Önceden ısıtılmış tavaya bir kahve fincanı yağ, tas kebabı mix ve hindi but kuşbaşı eklenerek 3-4 dakika orta ateşte sote edilir. Üzerine 2 ½ su bardağı sıcak su ilave edilerek orta ateşte 30-35 dakika pişirilir.



alıntı


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.