![]() |
Kremalı Ve Körili Tavuk Göğsü
Kremalı ve Körili Tavuk Göğsü tarifi - Kremalı ve Körili Tavuk Göğsü nasıl yapılır
Malzemeler 250 g tavuk gögsü 2 kutu krema Köri Tuz Hazırlanışı Tavuk gögsünü küçük küçük küp şeklinde kesin..Yanmaz tavaya koyun, kavrulana kadar pişirin(kızartmayacaksınız, beyaz kalacak sekilde). İçine 2 kutu kremayı boşaltın ve karıştırın. Krema da piştikten sonra içine köri dökün(miktarı isteğe göre) ama ben biraz fazla katıyorum ki tadını alabilmek için.. Ocağınızın altını kısın tuzunu da isteğe göre ilave edin ve iyice karıştırın..Kısık ateşte 5 dk daha dinlendirin ve altını kapatın. Afiyet olsun. Not: Yanında pirinç pilavıyla çok güzel gidiyor veya yumurtalı spagetti yaparsanız daha güzel olacaktır |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.