![]() |
Tavuk Kaserol
Tavuk Kaserol Tarifi - Tavuk Kaserol Yapılışı - Tavuk Kaserol Nasıl Yapılır - Tavuk Kaserol Malzemeleri
MALZEMELER 3.5 su bardağı tavuk göğsü, ince doğranmış 1/2 su bardağı kereviz sapı, ince kıyılmış 1/2 su bardağı doğranmış soğan 1 su bardağı salata sosu 1/2 su bardağı kaşar peyniri rendesi 4 adet yumurta, katı pişirilmiş 1 çorba kaşığı limon suyu 1 su bardağı badem , kabuklan soyulmuş ve kavrulmuş 1 su bardağı patates cipsi, ufalanmış HAZIRLANIŞI Cipslerin yarısını dikdörtgen şeklinde payreks bir kaba boşaltın. Tüm malzemeyi karıştırıp, cipslerin üzerine dökün. Cipslerin diğer yansı da kanşımın üzerine serpiştirin. Fırında harlı ateşte 20-25 dakika kadar pişirip, sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.