![]() |
Reyhanlı Tavuk Göğsü
Gereçler:
2ADET TAVUK GÖĞSÜ 1ADET HAVUÇ 2ADET DOMATES 1 ADET SOĞAN YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI BİR TUTAM REYHAN OTU YETERİ KADAR TUZ Yapılışı: Tavuk göğüsleri ince biftek şeklinde olmalıdır. Soğanlar ince doğranıp zeytinyağı ile biraz pişirilip üzerine revdelenmiş havuç,tuzve domates eklenip kavrulur. Hazırlanan bu malzemeden birazı bir tepsiye dökülür üzerine göğüsler dizilir daha sonra kalan harç malzemede tepsiye dökülerek eşit şekilde dağıtılır. Yemeğimizin üzerine reyhan serpilir ve alüminyum folyo ile kapatılarak 300 c de 25 dak pişirilir. AFİYET OLSUN Servis Önerileri: Pazı kavurma ile sıcak servis ediniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.