![]() |
Yeşil Soslu Tavuk Sarma
Yeşil Soslu Tavuk Sarma Tarifi - Yeşil Soslu Tavuk Sarma Yapılışı - Yeşil Soslu Tavuk Sarma Nasıl Yapılır - Yeşil Soslu Tavuk Sarma Malzemeleri
5 adet dövülmüş tavuk bifteği 1 adet patates 1 adet havuç 3 kaşık konserve bezelye 3 kaşık konserve mantar 2 kaşık tereyağ 1 su bardağı kaşar rendesi kekik karabiber tuz YAPILIŞI Patates ve havuçları soyup küp şeklinde doğrayın. Mantarları iyice kıyın.Yağı tencerede eritin, patates, havuç, mantar ve bezelyeyi sote ederek kavurun.Tuz, karabiber ve kekik ilave edin.Tavukaları bir borcamın içine yerleştirin. Ortasına yeteri kadar sebzeli harçtan koyun.Harcın üzerine kaşar rendesi koyun. Bohça şeklinde kapatın.Açılmaması için kürdan batırın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerine biraz tereyağ sürün.Tepsiye yarım çay bardağı su koyun. Fırında 30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.Afiyet olsun |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.