![]() |
Pastırmalı Hindi
Pastırmalı Hindi Tarifi - Pastırmalı Hindi Yapılışı - Pastırmalı Hindi Nasıl Yapılır - Pastırmalı Hindi Malzemeleri
4 kişilik Gerekli malzeme: 200 gr'lık 4 parça hindi göğsü 8 pastırma dilimi 1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı krema Kekik Tuz, biber Hindi göğüslerini döverek inceltin ve düz bir zemine yayın. Her birinin üzerine 2'şer dilim pastırma yerleştirip rulo şeklinde sarın. Açılmamaları için kürdanla tutturun. Yağı lavada kızdırın ve ruloları sürekli çevirerek 2-3 dakika kızartıp tencereye atın. Krema, kekik, tuz, biber ve biraz su ekleyip çok kısık ateşte 15 dakika pişirin. Gerekirse pişerken biraz daha su ekleyebilirsiniz. 2. Tarif yarım kg. hindi biftek 50 gr. pastırma 4 çorba kaşığı labne peyniri sıvıyağ tuz karabiber Garnitürü için: 2 adet patates 1 soğan tuz karabiber zeytinyağı Önce hindi gögüs etinden yapılmış bifteklerin üzerine peyniri sürüp birer parça pastırma koyun. Rulo şeklinde sarıp kürdanla tutturarak fırında pişirin. Diğer tarafta patatesi rendeleyin. İçine soğanı da doğrayıp tuz, karabiber ilave ederek teflon tavaya bastırın. Alt üst çevirerek kızartın. Bu patatesin üzerine hindi rulolarınızı koyarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.