ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Meyhane Tavuğu (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=193514)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 11:12 AM

Meyhane Tavuğu
 
Meyhane Tavuğu Tarifi - Tavuk Yemekleri - Meyhane Tavuğunun Yapılışı

Malzemeler:


4 adet tavuk butu

2 adet soğan

1 adet domatez

1 kaşık salça

1 paket margarin

2 bardak pirinç

Nane

2 bardak tavuk suyu

Hazırlanışı:


Tavuklar bir tencerede haşlanır. Bir tencerede yarım paket margarinle 2 bardak pirinç kavrulur. Başka bir tavada soğanla salça ve domates yarım paket margarin ile kavrulur. Bunlar karıştırılıp cam bir tepsiye konulur. Tavuk butları da 2 bardak tavuk suyu ile tepsiye konulur. Üzerine nane serpilip 35 dakika 230 derece fırında pişirilir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.