ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Tavuk Kebabı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=193511)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 11:12 AM

Tavuk Kebabı
 
Tavuk Kebabı - Tavuk Kebabı Tarifi

Malzemeler:

1 çay b.ince bulgur

300 gr.tavuk eti

1 çorba k.salça

1 soğan

yarım demet maydanoz

kimyon

tuz

karabiber

kırmızı biber

sıvıyağ

Hazırlanışı:


Tavuk kebabı için tavuk göğsünü doğrayıcıdan geçirerek kıyma haline getirin. Üzerine rendelenmiş soğan, az sıcak suda bekletilmiş bulgur, salça, ince doğranmış maydanoz ve baharatları alarak karıştırın. Kebabı şişlere takarak fırın tepsisine dizerek 190 derecede pişirin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.