![]() |
Nane Marineli Tavuk Şiş
Tavuk Şiş Tarifi - Şiş Tavuk Yapılışı - Tavuk Şiş Nasıl Yapılır
MALZEMELER 2 adet tavuk göğsü 1 demet taze nane 3 çorba kaşığı yoğurt Yarım limon suyu 2 çorba kaşığı zeytinyağı Yarım tatlı kaşığı karabiber Yarım tatlı kaşığı tuz YAPILIŞI Tavuk göğsü şişlik doğranır. Yoğurt, limon suyu, zeytinyağı, karabiber ve tuz çırpılır. Üzerine yapraklara ayrılımış nane eklenir. En son tavuk eti atılır ve karıştırılır. Bu şekilde buzdolabında 1 saat dinlendirilir. Sonra nane yapraklarını sıyırarak tavuk etleri şişe dizilir mangalda ya da ızgarada pişirilir. ALINTI |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.