![]() |
Adaçaylı Tavuk
Adaçaylı Tavuk Tarifi - Adaçaylı Tavuk Yapılışı - Adaçaylı Tavuk Nasıl Yapılır - Adaçaylı Tavuk Malzemeleri
MALZEMELER 20 adet tavuk kanadı 1 çorba kaşığı adaçayı 1 çorba kaşığı tereyağı 4 adet haşlanmış orta boy patates HAZIRLANIŞI Tereyağında tavuk kanatları çevrilerek iyice kızartılır. Kıvama gelince tuz, karabiber ve az kekik atılır.1 kez çevrilir ve 1 çorba kaşığı adaçayı eklenir. 5-6 saniye tereyağında çevrilir ve patatesler atılarak hemen sıcak tabağa servis edilir. Yanına nohutlu pilav ve yeşil marul salatası tavsiye edilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.