![]() |
Erişteli Tavuk
Erişteli Tavuk Tarifi - Erişteli Tavuk Yapılışı - Erişteli Tavuk Nasıl Yapılır - Oktay Usta Erişteli Tavuk
Malzeme Listesi 4 Yumurta 3 Çorba K. Yumuşak Margarin 1 Paket Sade Kek Karışımı 1,5 Su B. Süt 100 Gr. Beyaz Peynir 1 Tutam Dere Otu 1 Tutam Maydanoz Üzeri İçin: Çörek Otu Hazırlanışı: Erişteyi az suda haşlayın. Tavuk göğsünü ince dilimleyin ardından jülyen doğrayın. Mantarları da ince ince doğrayın. Birkaç diş sarımsak doğrayın. Yağ döktüğünüz tavada önce sarımsakları ve mantarları kavurun. Dilerseniz zencefil de rendeleyebilirsiniz. Tavukları da ekledikten sonra karıştırmaya devam edin. Tavuklar kavrulduktan sonra domatesleri, soya sosunu ve karabiberi ekleyerek pişmeye bırakın. Haşladığınız erişteyi geniş bir servis tabağına alın. Ortasına tavukları koyun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.