![]() |
Otlu Omlet
Otlu Omlet Tarifi - Otlu Omlet Nasıl Yapılır - Otlu Omlet Malzemeleri
3 adet yumurta 10 yaprak ıspanak 3 yaprak pazı 10-15 dal maydanoz 2 adet taze soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber Otlar ve soğan yıkanır, çok ince doğranır. Yumurtalar geniş bir kaba kırılır, tuz ve pul biber eklenir, iyice çırpılır. Üzerine kıyılan malzeme eklenir, karıştırılır. Teflon tavaya tereyağı konur. Eriyince karışım dökülür ve yayılır. Bir yüzü kızarınca diğer yüzü bir kapak yardımyla çevrilir. Sıcak servise sunulur. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.