![]() |
Zeytinyağlı Barbunya
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi - Zeytinyağlı Barbunya Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Barbunya Malzemeleri
Malzemeler : 1.5 kg taze barbunya 1 su bardağı zeytinyağı 4 adet dolmalık biber 2 adet soğan 3 adet domates 1 çay kaşığı şeker Tuz Tarif : Kabukları ayıklanmış barbunyayı haşlayıp, suyunu süzünüz. Zeytinyağını tencereye alınız. İnce ince doğranmış soğanı yağda hafifçe öldürünüz. Küçük doğranmış domates ve dolmalık biberi ilave edip, biraz daha kavurunuz. Tuz, şeker ve barbunyaları ilave ediniz. 3 Su bardağı suyu da ekledikten sonra 1 saat pişirmeye bırakınız. Soğuduktan sonra servis yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.