![]() |
Jambonlu Sos
Jambonlu Sos Tarifi - Jambonlu Sos Nasıl Yapılır - Jambonlu Sos Malzemeleri
Jambonlu Sos 1 havuç 1 küçük soğan 1 dilim jambon 20 gram tereyağı 5 adet büyük domates 2 yemek kaşığı un 300 gram et suyu defne yaprağı tuz karabiber 1 tutam şeker Havucu, soğanı ve jambonu küçük küçük kesin. Kızdırdığmız yağda bunları biraz çevirin. Domatesleri ilave edip, kısık ateşte pişirin. Et suyunu ve unu iyice karıştırıp defne yaprağını ekleyin. Bu karışımı tenceredeki diğer malzemeye katıp yavaş yavaş pişirin. Baharatı ve şekeri unutmayın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.