![]() |
Nane Sos
Nane Sos Tarifi - Nane Sos Nasıl Yapılır - Nane Sos Malzemeleri
Malzeme Listesi 4 Yemek Kaşığı Nane Yaprağı 1 Yemek Kaşığı Toz Şeker Yeterince Tuz 3 Yemek Kaşığı Sirke ((Üzüm Sirkesi)) 3 Yemek Kaşığı Su Nane Sos - Izgara Et için Nasıl Yapılır? 1. Suyu kaynatmaya başlayın. 2. Nane yapraklarını yıkayın,suyunu süzün ve ince kıyın, 3. Toz şekerle birlikte bir karıştırma kabına koyun. 3.Suyu şekerle karıştırılmış nane yapraklarının üzerine dökün ve soğumaya bırakın. 4. Sirkeyi ve tuzu ekleyerek hepsini beraber iyice karıştırın. Sıcak servis yapın. Not: Bu sos sıcak ve soğuk kuzu ve koyun eti ile servis edilebilir. Bu sostaki toz şekerin pasta yapımında kullanılan rafine edilmiş toz şeker olması tavsiye edilir. Afiyet Olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.