![]() |
Kabak Kavurma
Kabak Kavurma Tarifi - Kabak Kavurma Nasıl Yapılır - Kabak Kavurma Malzemeleri
Malzemeler 4-5 adet orta boy kabak 2 orta boy soğan 2 adet yeşil biber 1 tatlı kaşığı biber salçası 2 yemek kaışığı zeytinyağı tuz-karabiber-nane Hazırlanışı 1. Yarım ay şeklinde doğradığımız soğanları zeytinyağında kavurmayla başlayalım bu kolay yemeğin yapımına. 2. Soğanlarınrengi hafif dönünce biberleri ve ardından da boyuna ikiye bölüp dilimlediğimiz kabakları tencerinin içine alalım ve kavurmaya devam edelim. 3. Salçasını, tuzunu ve baharatlarını da ekleyip ocağın altını kısalım. Yemeği çok karıştırmayalım ki zaten çok nazik olan kabaklar ezilmesin. . Afiyetle |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.