![]() |
Barbunyalı Kapuska
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Malzemeler: ? 1 adet küçük Lahana ? 1 su bardağı Barbunya ? 100 gr. Kıyma ? 1 adet Soğan ? 1 çorba kaşığı Biber Salçası ? 1 çorba kaşığı Margarin ? Yeterince Sıcak Su ? 1 tatlı kaşığı Pulbiber ? Karabiber ve Tuz Hazırlanışı: Barbunyaları akşamdan ıslatıp 15 dk. kadar haşlayın. Bir tencerede margarinle birlikte doğranmış soğanları, kıymayı ve salçayı kavurun. Tencereye haşlanmış barbunyaları ekleyin. Lahanayı dört cm. kalınlığında doğradıktan sonra ilave edip, 5 dk. kadar pişmesini bekleyin.Lahanaların üzerini kapatacak miktarda su koyup 35 dk. pişirin. Pişmeye yakın baharatları ekleyin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.