ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Doldurulmuş Enginar Kalpleri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=191610)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 10:12 AM

Doldurulmuş Enginar Kalpleri
 
enginar nasıl pişirilir - enginar kalbi - enginar kalbi dolması



Kullanılan malzemeler


8 enginar kalbi

250 gr düğme mantar

1 arpacık soğanı

1 yemek kaşığı maydanoz

2 dilim sandviç ekmeği

1 yumurta

1 yemek kaşığı taze krema

2 yemek kaşığı ekmek içi

20 gr tereyağı

Tuz, karabiber


Tarifi


1- Arpacık soğanını ve yıkanmış mantarları mutfak robotunuzda kıyın. Sandviç ekmeklerini de ayrıca mutfak robotunda kıyın.

2- Karışımı tereyağı eklediğiniz tencereye koyun.

3- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 4 dakika veya 850 W ısıda 5 dakika pişirin.

4- Maydanozu, kıyılmış ekmeği, yumurta ve kremayı ekleyin. Tuz ve karabiber ekleyin. İyice karıştırın.

5- Enginar kalplerini doldurun. Ekmek kırıntılarının geri kalanını ve tereyağını serpin.

6- Izgaranızın mikro ızgara işlevini kullanarak 450 W ısıda 8-9 dakika pişirin.




alıntı


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.