![]() |
Doldurulmuş Enginar Kalpleri
enginar nasıl pişirilir - enginar kalbi - enginar kalbi dolması
Kullanılan malzemeler 8 enginar kalbi 250 gr düğme mantar 1 arpacık soğanı 1 yemek kaşığı maydanoz 2 dilim sandviç ekmeği 1 yumurta 1 yemek kaşığı taze krema 2 yemek kaşığı ekmek içi 20 gr tereyağı Tuz, karabiber Tarifi 1- Arpacık soğanını ve yıkanmış mantarları mutfak robotunuzda kıyın. Sandviç ekmeklerini de ayrıca mutfak robotunda kıyın. 2- Karışımı tereyağı eklediğiniz tencereye koyun. 3- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 4 dakika veya 850 W ısıda 5 dakika pişirin. 4- Maydanozu, kıyılmış ekmeği, yumurta ve kremayı ekleyin. Tuz ve karabiber ekleyin. İyice karıştırın. 5- Enginar kalplerini doldurun. Ekmek kırıntılarının geri kalanını ve tereyağını serpin. 6- Izgaranızın mikro ızgara işlevini kullanarak 450 W ısıda 8-9 dakika pişirin. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.