![]() |
Beşamel Soslu Karnabahar
Beşamel Soslu Karnabahar Tarifi - Beşamel Soslu Karnabahar Nasıl Yapılır - Beşamel Soslu Karnabahar Malzemeleri
Beşamel Soslu Karnabahar 1 adet karnabahar 1 çorba kaşığı margarin 1 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1 çay kaşığı kırmızıbiber, karabiber Tuz Karnabaharı tuzlu suda haşlayıp süzün. Unu margarinde kavurun. Üzerine sütü ekleyin. Devamlı karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Tuzu ilave edip ocaktan alın. Kaşar peynirinin yarısını sosa ilave edin. Yağlanmış küçük fırın kaplarına karnabaharı paylaştırın. Üzerine karabiber ve kırmızıbiber serpin. Beşamel sosu yayıp kalan peyniri serpin. Önceden ısıtılmış fırında kızarana dek pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.