![]() |
Bulgurlu Madımak
Bulgurlu Madımak Tarifi - Bulgurlu Madımak Nasıl Yapılır - Bulgurlu Madımak Malzemeleri
Bulgurlu Madımak 1 su bardağı bulgur 1 kg madımak 1 baş soğan 1 yemek kaşığı salça 5 çorba kaşığı sıvı yağ Tuz, pul biber Yoğurt Soğan yağda pembeleştirilir. Salça ilave edilir. Üzerine çok ince kıyılmış madımak eklenir. Biraz çevrilir. Üzerine yıkanmış pilavlık bulgur katılır. Tuz, pul biber serpilir, birkaç kez çevrilir, 2,5 su bardağı su konur. Kapaklı olarak 25 dakika pişirilir. Servis sırasında üzerine yoğurt konur. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.