![]() |
Pirinçli Tavuklu Ebegümeci
Pirinçli Tavuklu Ebegümeci Tarifi - Pirinçli Tavuklu Ebegümeci Yapılışı - Pirinçli Tavuklu Ebegümeci Nasıl Yapılır - Oktay Usta Pirinçli Tavuklu Ebegümeci
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler: 1 Tavuk Göğsü 1 Demet Ebegümeci 2 Soğan 1 Çay B. Pirinç 1 Çorba K. Domates Salçası 1 Çorba K. Biber Salçası Sıvıyağ Tuz Değirmen Karabiber Hazırlanışı: Soğanları ince bir şekilde doğrayıp sıvıyağ koyduğumuz bir tencerede kavuruyoruz. Tavuk göğsünü kuş başı doğrayıp soğanlarla birlikte kavuruyoruz. Domates salçası, biber salçası, tuz ve değirmen karabiber katıyoruz. Temizlenmiş ebegümecileri doğrayıp ekliyoruz. Yıkanmış pirinci üzerine döküyoruz. Kapağını kapatıp orta ateşte pişiriyoruz. Piştikten sonra yoğurt ile servis ediyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.