![]() |
Balık Ezmesi Salatası
Gereçler:
250 gr. Tuzlu sardalya balığı 100 gr. Beyaz fıstık 1 kalın dilim ekmek içi ½ bardak zeytinyağı 1 demet limon 250 gr.siyah zeytin Yapılışı: 1-Balıkarı temizleyip yıkadıktan sonra havanda ezilinceye kadar dövün. 2-Fıstıkları makinadan geçirin. Zeytinlerin yarısını çekirdek ve kabuklarını çıkardıktan sonra havanda dövün. Ekmeği ıslatıp suyunu sıkın. Sonra da hepsini balık ezmesine karıştırın. 3-Ezmeye zeytinyağı ve limon suyu yedirin. Kalan zeytinlerin çekirdeklerini dikkatlice çıkardıktan sonra içlerini balık ezmesiyle doldurun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.