ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Fasulye / Barbunya Ezmesi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=190278)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 09:33 AM

Fasulye / Barbunya Ezmesi
 
Malzeme

1/2 kg. fasulye (Barbunya da olabilir),

7-8 diş sarımsak,

Sıvı yağ (Arzu edilen ölçüde),

Tuz (Arzuya göre miktarı ayarlanır).

Hazırlanışı


Fasulye (ya da Barbunya) ıslatılıp şiştikten sonra haşlanır. Haşlanıp süzüldükten sonra püre haline getirilir. Tuz, sarımsak ve sıvı yağ ilave edilir. Arzuya göre maydanozla süslenip servise sunulur.

Afiyet olsun.


Öneriler: Karabiber sevenler dilerlerse ilave edebilirler

.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.