![]() |
Kas Salatası
Kas Salatası Tarifi - Kas Salatası Yapılışı - Salata Tarifleri
MALZEMELER (2 KİŞİLİK) 1/4 kg dana kol biftek Tuz ve karabiber 2 kiraz domates, sekize bölünmüş 1/3 bardak doğranmış soğan 1 küçük diş sarımsak, dövülmüş 5 bardak doğranmış yeşil marul 4 çorba kaşığı yağı azaltılmış balsamik vinegrette sosu 3 çorba kaşığı ufalanmış rokfor http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg HAZIRLANIŞI Önce bir ızgarayı orta sıcaklığa getirin. Bifteğin her tarafını tuz ve karabiberleyip altı dakika boyunca çevirerek ızgara yapın. Izgaradan aldığınız bifteği üç-beş dakika dinlendirdikten sonra, liflerini çapraz kesecek şekilde şeritler halinde doğrayın. Büyük bir kasede domatesleri, soğanı ve sarımsağı karıştırın. İçine eti ve marulu ekleyin. Üzerine vinegrette sosunu döküp iyice karıştırın. Rokfor peynirini serpiştirerek süsleyip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.