Prof. Dr. Sinsi |
06-28-2012 11:04 AM |
Kuru Fasulyeli Humus
içindekiler
- 1 kutu (850 gr) kuru fasulye konservesi (fasulyeyi bir gece önceden ıslatıp, çok yumuşayacak kadar pişirerek kendiniz hazırlayabilirsiniz)
- 1/4 cup tahin
- 1/4 cup yoğurt
- 2 yemek kaşığı (tbs) sızma zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı (tsp) kimyon
- 1 adet iri diş sarımsak
- Tuz
hazırlanışı
- Süzdürdüğünüz kuru fasulyeyi ve diğer malzemeleri sırasıyla sabit blendera koyun. Güzelce püre haline getirin.
- Servis yapacağınız tabağa koyun. Üzerine sızma zeytinyağı gezdirin.
- Sumakla süsleyip, hazırladığınız lavaşla beraber servis yapın
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.