![]() |
Babagannuş Tarifi
Yılbaşına mezeler - Babagannuş nasıl yapılır - babagannuş tarifi hakkında
Malzemeler 2 adet bostan patlıcanı 3 diş sarmısak 2 çorba kaşığı süzme yoğurt Yarım limonun suyu Yarım çay bardağı tahin Yeteri kadar tuz Üzeri için: Zeytinyağı, nar Babagannuş Yapılışı PATLICANLARI közleyip, kabuklarını temizleyin. Küp doğrayıp derin bir kaba alın. Üzerine kıyılmış sarmısak, süzme yoğurt ve tuzu ilave edip, çırpma teli ile karıştırın. Limon suyu ve tahini ekleyip, patlıcanı fazla ezmeden karıştırın. Servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı gezdirin. Narla süsleyip servis yapın. alıntıdır |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.